Sosiaalinen median koulutukset

Otavan Opiston Wiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Sisällysluettelo

Otavan Opiston sosiaalisen median koulutuksia

Tälle sivulle kootaan eri kokonaisuuksia sosiaalisesta mediasta sen eri muodoissa kiinnostuneille.

Opetushenkilöstön täydennyskoulutukset

Opetushenkilöstön koulutuksissa painopisteenä on pureutua verkkoon ja sosiaalisen median toimintatapoihin osana tämän päivän yleisivistystä sekä perehtyä eri välineiden ja toimintamallien tarjoamiin pedagogisiin mahdollisuuksiin.

Kysy lisätietoja:

Mari Ukkonen
mari.ukkonen@otavanopisto.fi
044 794 3565

Ville Venäläinen
ville.venalainen@otavanopisto.fi
044 794 5102

Sosiaalinen media tämän päivän kansalaistaitona

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa perustietoa sosiaalisesta mediasta, herätellä pohtimaan sosiaalista mediaa uuden yleissivistyksen ja tämän päivän kansalaistaidon näkökulmasta sekä rohkaista ja auttaa alkuun sosiaalisen median käytössä. Koulutuspäivä koostuu teemaan johdattelevista tietoiskuista, keskusteluista sekä käytännön harjoituksista ja kokeiluista.

Verkon mahdollisuudet opetuksen ja oppimisen tukena

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa tietoa mahdollisuuksista sekä hakea tuntumaa verkon ilmaisien sovellusten ja palveluiden hyödyntämisestä opetuksen tukivälineenä. Koulutuspäivää räätälöidään osallistuvien opettajien orientaation mukaan. 

Avoin oppimateriaalin tuottaminen verkossa

Koulutuspäivän tavoitteena on antaa perehdyttää avoimeen toimintakulttuuriin sekä toimintaan avoimessa verkossa, tuoda perustietoa creative commons lisenssoinnista sekä perehdyttää wiki-tyyppiseen tuottamiseen verkossa.

Henkilökohtaiset työkalut